Celebrity Style

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet (serioze) janë gjithçka veçse të mërzitshme!

Shkruar nga Anabel

16 Janar 2023

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet
Photo Credits: Getty Images

Kur i veshin burrat quhen thjesht "kostume", ndërsa kur i veshin gratë, entuziastët e modës nuk ngurrojnë t'i quajnë "fashion suits" apo "kostume fuqie" - ndoshta për shkak të pamjes së mprehtë që i dhurojnë një gruaje.

Kombinime dhe veshje interesante me kostume serioze kemi parë te Julia Roberts, Blake Lively apo Zendaya - por edhe Margot Robbie paska një koleksion fantastik që mund t'ju frymëzojë për blerjen (ose qepjen) e radhës.

Ja disa prej veshjeve të saj kohët e fundit:

#1

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#2

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#3

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#4

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#5

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#6

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#7

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

#8

Këto kombinime të Margot Robbie janë provë se kostumet

Burimi: Glamour