Flokët

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që do i japin portretit tuaj një pamje krejt tjetër!

Shkruar nga Anabel

16 Janar 2023

 

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që
Photo Credits: Instagram, @vicky_quecolour @laurarugetti

Flokët e drejtë mund të duken më të kufizuar kur bëhet fjalë për modele dhe prerje, por ka shumë gjëra që mund të bëni me to, pa u humbur gjatësinë.

Keni nevojë për frymëzim? Më poshtë do të gjeni 6 nga prerjet më "in" të momentit, sugjeruar nga disa prej parukierëve më të njohur.

'90s Layers / Prerje e viteve '90

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Octopus Haircut / Prerja "Oktapod"

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Butterfly Haircut / Prerja "Flutur"

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Bombshell Blowout with Soft Layers / Shkallëzim i lehtë

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Blunt Bangs / Baluke të mprehta

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Face-Framing Layers / Shkallëzim që thekson tiparet e fytyrës

6 prerje për flokë të gjatë e të drejtë, që

Burimi: Glamour