Lëkura

Ekskluzivisht në Shqipëri: Ç’ka brenda kësaj kutie magjike që na bën të dukemi 10 vite më të rinj?!

Shkruar nga Anabel

16 Janar 2023

Ekskluzivisht në Shqipëri: Ç’ka brenda kësaj kutie

Shumë pak njerëz dinë si të plaken. Janë pikërisht ata që s’kanë ëndërruar “rininë e përjetshme” në kuptimin e parë të fjalës, por kanë përfytyruar të plaken me hijëshi sepse e dinë mirë që vetëm kështu mund ta shijosh procesin dhe te duash më shumë veten.

Nuk ka bukuri të jashtme pa shëndet të brendshëm! Ju mund të shpenzoni një pasuri të tërë në kremra, terapi apo aparatura të teknologjisë së fundit, por asgjë s’do t’ju japë rezultat nëse brenda jush mungojnë shumë elementë! Lëkura reflekton çfarë ti konsumon. Plakja me hijëshi është rezultat i stilit të jetës dhe vullnetit për t’u ndjerë vital.

Ajo që s’dini ju, është se për herë të parë, ekskluzivisht në Shqipëri ka mbërritur një “kuti magjike” që ka fuqinë të na bëjë të dukemi 10 vite më të rinj. Gjithçka ndodh brenda 5 javëve. Brenda saj nuk ka asnjë shkop që vezullon dhe bën mrekullira me një të prekur, por vite të tëra studimesh shkencore dhe një trajtimi të mirëfilltë për plakjen.

Ekskluzivisht në Shqipëri: Ç’ka brenda kësaj kutie

NOAGE, quhet produkti inovativ i krijuar dhe zhvilluar në Zvicër i cili bazohet në programin e “riparimit” për trajtimin e mirëfilltë të plakjes.

Ndonëse bëhet fjalë për suplemente ushqimore, NOAGE nuk i ngjan asgjëje që keni parë dhe përdorur deri tani. Kjo sepse vjen në formën e një programi të strukturuar dhe të ndarë në 5 ditë për plot 5 javë. Qëllimi i NOAGE është parandalimi i plakjes duke luftuar 5 proceset kryesore që çojnë drejt plakjes qelizore. Ideja është shtyrja dhe ngadalësimi i këtij procesi natyral në mënyrë po natyrale, pra duke marrë gjithë suplementet e nevojshme që i duhen qelizave dhe trupit për të qëndruar sa më gjatë i ri dhe vital.

Ekskluzivisht në Shqipëri: Ç’ka brenda kësaj kutie

Nëse nga përshkrimi ju duket e nderlikuar, s’është fare. Brenda NOAGE ndodhen gjithsej 25 ampula dhe 25 kapsula të cilat do të konsumohen (bashkë) çdo ditë për 5 javë, por jo në mënyrë rastësore. Çdo ditë të javës, NOAGE e përcakton fare thjeshtë cilën ampulë dhe kapsulë do të konsumoni sepse synimi është i qartë. E hëna për shembull, është dita e antioksidimit dhe ju do të pini kapsulat e pasura me antioksidantë, e marta inovative është dita e kontrollit të glukozimit ku do të merrni gjithë mineralet dhe vitaminat e nevojshme për të reduktuar dëmtimet e indeve, qëlizave dhe enëve të gjakut që vijnë si pasojë e glukozimit dhe për rrjedhojë na plakin më shpejt.

Të mërkurës efektive NOAGE ja dedikon anti-inflamacionit duke sulmuar inflamacionin kronik në trup dhe reduktimin e qelizave te teperta ne trup, kurse të enjten merret me terapinë e qelizave. Ju ndoshta nuk e dini, por një nga çelësat që duhet për të ndaluar plakjen qëlizore gjendet në zemër të qelizës, specifikisht tek telomeret që formojnë majat e kromozomeve. Një shkurtim telomeri shkakohet nga faktorë të jashtëm që ndodhin çdo ditë në jetën tonë. Ti mund të jesh duhanpirës, mund të kequshqehesh, të mos bësh aktivitet fizik, të konsumosh alkool dhe të mos mendosh që të gjitha këto këto çojnë në plakjen e qëlizave sepse le ta pranojmë, fatkeqësisht nuk e mendojmë. Prandaj, çdo të enjte, për 5 javë duke pirë kapsulat dhe ampulat e NOAGE ju rrisni aktivitetin dhe prodhimin e enzimës që ndikon në riparimin e ADN-së.

Ekskluzivisht në Shqipëri: Ç’ka brenda kësaj kutie

E premtja i përket fuqisë! Gjatë Powerful Friday NOAGE lufton për të forcuar sistemin imunitar sepse në “dorën e tij” është gjithë mbrojtja e trupit! Me kalimin e moshës efikasiteti i sistemit imunitar bie dhe ne bëhemi më të ndjeshëm ndaj sëmundjeve, por NOAGE s’do ta lejojë këtë prandaj të premteve kryejmë hapin e pestë dhe të fundit për javën! Siç e shihni kutia është aq e bukur dhe mirëorganizuar sa do të bëhet pjesë e rutinës suaj dhe s’do të doni ta shihni larg kuzhinës. Pas mëngjesit, në një gotë me ujë në varësi të ditës hidhni ampulën e përcaktuar sipas programit dhe bashkë me të pini kapsulën.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NoAGE (@noage_official)

E dini që NOAGE është nga ata produkte premium që ndodhet në gjithë Europën dhe është aq elitar sa bën pjesë edhe në farmacinë mbretërore në Londër! Brenda kësaj kutie është një shkencë e tërë e cila ndikon tek përbërja, merret me përmirësimin e esenciales, e çelësave që kanë në dorë plakjen tonë. Janë pikërisht këto 5 çelësa që s’duhen lënë të ndryshken në mënyrë që dhe ne t’i vërtetojmë vetes që mosha është thjesht numër!

MOS I HUMBISNI