Red Carpet

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice Awards 2023

Shkruar nga Anabel

16 Janar 2023

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Nga Cate Blanchett, Lily James te Anya Taylor-Joy, shihni personazhet e famshëm të veshur më mirë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Critics Choice Awards 2023, në Los Angeles. Ceremonia vlerëson arritjet më të mira në kinematografi dhe çmimet janë edhe tregues për suksesin në Oscars.

Cate Blanchett 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Lily James

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Aubrey Plaza

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Sadie Sink

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Amanda Seyfried

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

D'Pharaoh Woon-A-Tai

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Michelle Yeoh dhe Stephanie Hsu

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Angela Bassett

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Julia Garner

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Jessica Betts dhe Niecy Nash-Betts

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Janelle Monáe 

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Elle Fanning

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Anya Taylor-Joy

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Anna Sawai

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Kelsey Asbille

Ç’veshën yjet në tapetin e kuq të Critics Choice

Fotot: Jordan Strauss/Invision/AP