Top List

Sondazh: Cilët banorë preferoni më shumë në 'Big Brother VIP'?

Shkruar nga Anabel

15 Janar 2023

Sondazh: Cilët banorë preferoni më shumë në 'Big

Luizi dhe pretendimi për sëmundjen e rëndë ndryshoi padyshim gjithë dinamikën e lojës dhe doli jashtë parashikimit, duke marrë në konsideratë që jo vetëm nuk humbi pëlqimin e publikut, por e ktheu automatikisht në personazhin më të komentuar dhe të pëlqyer.

Pak ditë më parë, në bëmë një sondazh për dy banorët e preferuar. Tani, po bëjmë të njëjtën pyetje, thjesht me disa ndryshime (pa banorët e eleminuar dhe me banorët e rinj) për të parë nëse “drama e Luizit” ka ndryshuar preferencat brenda shtëpisë, ka nxjerrë në pah personazhe të rinj në lojë, ka bërë që dikush të fitojë më shumë simpatinë e publikut. Le të shohim.

Votoni në vijim banorin e parë të preferuar dhe të dytin:

Poll

I dyti?

Poll