Instagramming

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu Luizi’: Ja ç’mendojnë ata

Shkruar nga Anabel

11 Janar 2023

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Tema e debatit: "A gënjeu ose jo Luizi për sëmundjen?"
Nëntema: Nëse po/jo, pse?
Pika të tjera të rëndësishme për diskutim: Pse rrëfeu në vetën e parë një sëmundje që nuk i përkiste atij? Pse tha "më është përhapur në gjithë trupin" dhe rezultoi që nuk kishte tumor? Pse tha që "mjekja foli aq sa i lejohet të flasë"? Ahuuu, tani kjo fjala "Pse"...

Në diskutim: Personazhe të njohur e disa jo dhe aq të njohur.

Fillojmë seancën!

Personazhe që janë të mendimin se ai gënjeu për sëmundjen dhe e konsiderojnë të turpshëm veprimin e tij:

Fatma Haxhialiu

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Graciano Tagani

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Niko Komani

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Aulona Musta

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Personazhe që janë skeptikë, disi të paqartë ose e lënë në dorë të publikut që ta gjykojë:

Arjola Shehu

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Aulona Musta

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Armina Mevlani

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Olti Curri

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Fjoralba Ponari

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Genta Gjalpi

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Personazhe që e përkrahin:

Elhaid Cufi

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Meridian Ramçaj

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Zaimina Vasjari

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Vesel Kurtishaj

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Xhensila Myrtezaj

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Ilda Bejleri

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Fation Kuqari

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Melisa Lleshi

Edhe personazhet e njohur përfshihen në debatin ‘A gënjeu

Ndani edhe ju mendimin tuaj:

Poll