Red Carpet

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Shkruar nga Anabel

11 Janar 2023

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Golden Globe Awards u rikthyen në ekranet televizive. Yjet u mblodhën në Beverly Hilton të Los Angeles dhe parakaluan gjithë stil para fotografëve. Ceremonia shërben si një "lajmëtar" jo vetëm se kush mund të fitojë Oscar në mars, por edhe për tendencat e modës.

Rihanna

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Jenna Ortega 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Stephanie Hsu

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Elizabeth Debicki 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Billy Porter 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Jennifer Hudson 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Lily James

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

 Letitia Wright

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Jennifer Coolidge 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Emma D'Arcy

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Viola Davis

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Jessica Chastain

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Michelle Yeoh

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Margot Robbie

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Eddie Redmayne

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Britt Lower 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Li Jun Li

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

MJ Rodriguez 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Julia Garner

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Quinta Brunson

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Rhea Seehorn

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Kaley Cuoco

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Anya Taylor-Joy 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Sheryl Lee Ralph

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

 Laverne Cox

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Eddie Murphy dhe Paige Butcher

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Selena Gomez

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Heidi Klum dhe Kevin Germanier

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Monica Barbaro 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Reece Feldma

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Paul Walter Hauser dhe Amy Elizabeth Boland

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Glen Powell 

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Tyler James Williams

Tapeti i kuq i Golden Globes 2023

Fotot: Matt Winkelmeyer/FilmMagic/Getty Images