Celebrity

Duhet të shihni North West të 'maskuar' si babai i saj, Kanye - në një video me Kim!

Shkruar nga Anabel

6 Janar 2023

Duhet të shihni North West të 'maskuar' si babai i saj,

Me një hoodie të zezë dhe një grim të realizuar nga vetë ajo, North West u shndërrua në "Kanye West" në TikTok dhe rezultati është fantastik!

Duhet të shihni North West të 'maskuar' si babai i saj,

9-vjeçarja u shfaq në klip me Kim Kardashian, ndërsa në sfond ishte kënga "Bound 2", e vetë Kanye-s.

Ndonëse komentet në TikTok janë të bllokuara, njerëzit shkuan në Twitter për të dhënë mendimet e tyre. Videoja u duket pak "e çuditshme" disave, ndërsa të tjerë mendojnë se Kim thjesht s'mund t'i thotë "jo" fëmijës së saj.

North duket se është fëmija Kardashian-West që i ngjan më shumë babait të saj – dhe jo vetëm në pamje.

Duhet të shihni North West të 'maskuar' si babai i saj,
Photo Credits: TheImageDirect.com

Ajo rregullisht shkakton kaos në rrjetet sociale dhe di si të vërë në lojë motrat dhe vëllezërit.

Burimi: Page Six