Flokët

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket perfekte për të sfiduar të ftohtin

Shkruar nga Anabel

1 Janar 2023

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@evamendez/ Instagram

Janari solli jo vetëm një vit të ri, por edhe një ngjyrë flokësh që duket kaq yll dhe sapo të postosh foton e parë në Instagram do të të mbushin me këtë emoji:

Tani, nëse e ke ndarë mendjen që të bësh një ndryshim që ta nisësh vitin mbarë, ja ku i ke ca sugjerime (dhe modele flokësh):

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

#2

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@kileymariehall/ Pinterest

#3

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@meghanpoynor/ Pinterest

#4

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@swaibahhaseeb/ Pinterest

#5

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@Super_Pikoura/ Pinterest

#6

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
Tumblr

#7

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@myhairdresser/ Pinterest

#8

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@nabeautyhairofficial/ Pinterest

#9

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@hadviser_com/ Pinterest

#10

Janari vjen me një ngjyrë të re flokësh që duket
@wattpad/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: