Kinema & TV

Një listë me filma koreanë që do të të bëjnë ta ndiesh dashurinë edhe nëse je më single se kurrë

Shkruar nga Anabel

30 Dhjetor 2022

Një listë me filma koreanë që do të të
Netflix

Duam apo s’duam të gjithë jemi ca romantikë dhe të gjithë vdesim për ca sugjerime, sidomos kur janë prodhime koreane.
 
Ne t’i dimë shijet, ndaj nuk të lëmë ta mbyllësh vitin pa një listë me filma romantikë.

"20th Century Girl"

"Sweet & Sour"

"Love and Leashes"

"Tune in for Love"

"Moonlit Winter"

"Be With You"

"The Handmaiden"

"On Your Wedding Day"

"Always"

Artikuj të sugjeruar: