How to wear

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë perfekt vetëm me to!

Shkruar nga Anabel

30 Dhjetor 2022

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

Xhinset e ngushta nuk lënë vend për debat. Ndonëse trendet e fundit ju tregojnë të kundërtën, një palë të tilla duhen me çdo kusht në garderobë. Sidomos nëse i kombinoni me disa elementë që janë tani më në modë se kurrë! 

1. Çizmet e gjata deri tek gjuri

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

2. Një pulovër oversize dhe këpucë

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

3. Me palltot e gjata duken gjithashtu klas! 

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

4. Triko dhe atletet e preferuara që përdorni për vrap! 

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

5. Sapo të ngrohet paksa koha, nxirrni balerinat, një triko, shall dhe jeni gati!

Mos hiqni dorë nga xhinset e ngushta: 5 kombinime që shkojnë

Burimi: Who What Wear