Social Buzz

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

Shkruar nga Anabel

29 Dhjetor 2022

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

A e dini se, tani më shumë se kurrë, njerëzit po u vënë fëmijëve emra nga personazhe ikonikë të Disney? Të frymëzuar nga klasikë si "Bukuroshja e Fjetur" apo filma më të rinj si "Encanto" dhe "Frozen" - prindërit po gjejnë emra interesantë për fëmijët e tyre.

Në një studim të fundit, Confused.com vlerësoi se njerëzit po frymëzohen nga personazhe të Pixar, Marvel, Lucasfilm dhe më gjerë.

Një prej emrave më të përfolur dhe më të pëlqyer është "Aurora" (Bukuroshja e Fjetur), megjithatë ky emër nuk është i vetmi në listë. Ja cilët janë 10 prej emrave më të pëlqyer në përgjithësi nga Disney.

10. Cassian nga "Rogue One"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

9. Belle/ Bela, nga "Beauty and the Beast" (E bukura dhe bisha)

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

8. Elsa nga "Frozen"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

7. Nala nga "Lion King" (Mbreti Luan)

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

6. Tiana nga "Princess and the Frog" (Princesha & Bretkosa)

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

5. Kylo nga "Star Wars"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

4. Troy nga "High School Musical"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

3. Ariel nga "The Little Mermaid" (Sirena e Vogël)

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

2. Gabriella nga "High School Musical"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

1. Aurora nga "Sleeping Beauty" (Bukuroshja e Fjetur) dhe "Maleficent"

10 emra bebesh, frymëzuar nga personazhe të Disney!

Burimi: Pop Crush