How to wear

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për natën e ndërrimit të viteve

Shkruar nga Anabel

29 Dhjetor 2022

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

31 erdhi dhe ti s'ke zgjedhur ende çfarë do veshësh. Sigurisht ke 2-3 opsione në mendje, por asgjë s'po të mbush 100%. Ndoshta është fiks momenti për të veshur teminat dhe xixat që s'ke veshur gjatë vitit. Pas 12 të gjithë duan të duken ekstra sepse meritojnë ta fillojnë vitin si të tillë, prandaj frymëzohuni dhe vendosni pasi t'i keni shkuar gjer në fund këtij artikulli.

1. Seksi, festiv, elegant, i thjeshtë

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

2. E zezë dhe xixa. S'gabon kurrë.

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

3. Nëse ju është mërzitur e zeza, një set gri me xixa do t'ju shpëtonte

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

4. Nëse doni diçka më chic

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

5. Ose më lozonjare...

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

6. Ose sërish më chic...

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

7. Ekstra! 

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

8. Pantallonat festive dhe të rehatshme janë zgjedhje e zgjuar

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

9. Kjo çantë! 

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

10. ...dhe këto këpucë

Xixa, temina, shkëlqim: Gjithë opsionet që keni për

Burimi: Cosmopolitan