How to wear

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

Shkruar nga Anabel

28 Dhjetor 2022

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

Jemi zyrtarisht në sezonin e xhupave gjigantë, por nëse deri tani keni refuzuar t'i vishni vetëm sepse ju duken paksa të mërzitshëm, e keni gabim! Sidomos këtë vit, trendi i xhupave të gjatë dhe me rripa në mes është më shumë se i famshëm. Duhet thjesht t'i bëni më interesantë me ca detaje të lezetshme.

1. Një xhup i zi gjigant me një fustan të trikotuar poshtë

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

2. Nëse xhupi juaj është me ngjyrë, keni nevojë për veshje të zezë për t'u dukur ëoë! 

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

3. Xhup me rrip në mes, xhinse të zeza, çizme me majë. Më cool se kaq?

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

4. Një xhup i madh treçereksh, streçe, kambale dhe kapuç

 Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

5. Një xhup kafë i gjatë me lidhje në mes kombinur me pantallona lëkura

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

6. Xhup me prerje dhe rrip në mes kombinuar me pantallona serioze

Si t'i kombinoni xhupat gjigantë për t'u dukur cool!

Burimi: Who What Wear