Celebrity

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65 vjeç në 2023-shin!

Shkruar nga Anabel

27 Dhjetor 2022

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

Ndërsa disa të famshëm u drejtohen trajtimeve moderne të bukurisë për të ruajtur rininë e tyre, të tjerë preferojnë të plaken natyrshëm. Sido që të jetë, të gjithë këta personazhe të famshëm arrijnë të duken më të rinj se mosha e tyre dhe fakti që të gjithë do të mbushin 65-vjeç së shpejti, na befason. Ndoshta është efekti i idesë që kemi krijuar për ta gjatë gjithë kësaj kohe. Për shembull, për ne, Sharon Stone do jetë gjithmonë ajo e “Basic Instinct”.

Ja 10 të famshëm që këtë vit do të jenë plot 65 vjeç:

1. Ikona e popit Madonna do të mbushë 65 vjeç më 16 gusht.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

2. Komediania dhe prezantuesja televizive Ellen Degeneres do të festojë ditëlindjen e saj të 65-të më 26 janar.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

3. Ylli i “Basic Instinct”, Sharon Stone do të festojë ditëlindjen më 10 mars.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

4. Një tjetër aktore e njohur, Michelle Pfeiffer, do të fryjë qirinjtë e ditëlindjes më 29 prill.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

5. Fituesja e çmimit Golden Globe, Angela Bassett do të mbushë 65 vjeç më 16 gusht.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

6. Kevin Bacon do të festojë më 8 korrik.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

7. Andie MacDowell mbush 65 vjeç më 21 prill.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

8. Regjisori Tim Burton do të festojë ditëlindjen më 25 gusht.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

9. Këngëtari italian Andrea Bocelli do të festojë më 22 shtator.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65

10. Jamie Lee Curtis do të festojë ditëlindjen e saj të 65-të më 22 nëntor.

Nuk e besojmë dot se këta 10 artistë do të mbushin 65