Celebrity Style

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet t'i humbisni!

Shkruar nga Anabel

26 Dhjetor 2022

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet
Photo Credits: Getty Images

Nga Met Gala në Festivalin e Filmit në Kanë apo Venecia, ky vit ka qenë jo pak i rëndësishëm për botën e modës. Pas izolimit nga pandemia, kjo periudhë ka shërbyer si një lloj rilindjeje në shumë fusha dhe disa nga veshjet më të mira të vitit, e tregojnë fiks këtë!

#1 - Momenti "Marilyn Monroe" i Kim Kardashian në Met Gala

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#2 - Doja Cat në Billboard Music Awards

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#3 - Florence Pugh në Valentino Haute Couture Fall 2022-2023

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#4 - Rihanna tek "Dior Show"

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#5 - Amal Clooney në Albie Awards

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#6 - Urvashi Rautela në Festivalin e Filmit në Kanë

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#7 - Lizzo në Met Gala

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#8 - Julia Fox në Vanity Fair Oscar Party

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#9 - Timothée Chalamet dhe Taylor Russell në Festivalin e Filmit në Venecia

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

#10 - Anna Hathaway në Festivalin e Filmit në Kanë

Tapeti i kuq përgjatë vitit 2022: 10 veshjet që s'duhet

Burimi: Glamour