Kuzhina

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në shtëpi, pritini me këto pjatanca!

Shkruar nga Anabel

26 Dhjetor 2022

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

Asgjë nuk shijon më shumë gjatë festave të fundvitit sesa darkat mes miqsh që organizohen në shtëpi. Nuk keni nevojë të rezervoni askund, pini pa frikë, dikush nga ju bën DJ, open bar-i ju bie më lirë, etj, etj, etj. Në gjithë këto që listuam s'mund të lëmë pa përmendur një detaj të vockël. Ju që keni bërë ftesën jeni zyrtarisht shefi i kuzhinës prandaj keni edhe detyrën më të rënëdësishme. Të bëni për të ngrënë. Që të mos kalojë gjithë dita duke gatuar dhe duke shpenzuar gjysmën e rrogës në pazare, dedikojuni pjatancave (Charcuterie) dhe shprehni aty gjithë artin tuaj! Nëse s'keni asnjë ide, do të keni pasi të shihni këto foto.

1. Ka diçka kaq klasike tek fiku dhe ju mund ta dalloni

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

2. Baza: crackers! 

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

3. As nuk duam ta imagjinojmë si do "sulen" miqtë kur t'i nxirrni këtë...

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

4. Proshutat dhe djathi të jenë të shumllojshme

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

5.Shtoni biskota, çokollata dhe fruta që të mos lodheni më me ëmbëlsirat në fund..

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

6. Do mahniten nga vendosja perfekte! 

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

7. Nëse e dini që miqtë tuaj janë mjaftueshëm të uritur, konsiderojeni këtë

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

8. Ose këtë...

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

9. Brusketat të mos mungojnë

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

10. Me këtë fitoni respektin e të gjithëve

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

11. Për fansat e djathit

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

12. Pak nga të gjitha

Nëse këto ditë keni ftuar miqtë për darka në

Burimi: Pure Woë