How to wear

Kjo veshje e Victoria Beckham është prova se fundi i gjatë është perfekt për të zbuluar këmbët

Shkruar nga Anabel

24 Dhjetor 2022

Kjo veshje e Victoria Beckham është prova se fundi i gjatë

Eshtë koha për të folur për këmbët. Ose më saktë këmbët e zbuluara. Nuk është nevoja të vishni vetëm mini-funde me geta të holla për të nxjerrë në pah më të mirën e këmbëve tuaja. Victoria Beckham dhe Catherine Zeta-Jones, janë prova e gjallë që fundet e ngushta dhe pak të çara janë thjesht perfekte!

Zonja Beckham për shembull zgjodhi një fund ngjyrë kafë të çarë në pjesën lart dhe e kombonoi me një golf lejla dhe këpucë elegante me takë. Ju mund ta vishni njësoj si ajo, por opsioni me çizme të gjata është gjithashtu shumë funksional. E zgjidhni ju! Për më tepër një fund i tillë mund të vishet lehtësisht si paraditeve nëpër qytet ashtu dhe në mbrëmje nëse e zëvendësoni golfin me një këmishë më elegante. 

1.

Kjo veshje e Victoria Beckham është prova se fundi i gjatë

2.

Kjo veshje e Victoria Beckham është prova se fundi i gjatë

3.

Kjo veshje e Victoria Beckham është prova se fundi i gjatë

Burimi: Who What Wear