Celebrity

Të gjithë konfuzë! Emily fotografohet duke puthur një tjetër artist dhe jo, nuk është Pete!

Shkruar nga Anabel

23 Dhjetor 2022

Të gjithë konfuzë! Emily fotografohet duke puthur një
TheImageDirect.com

Emily Ratajkowski vijon të konfuzojë njerëzit, pasi këtë radhë është shfaqur duke puthur një tjetër artist dhe bëhet fjalë për Jack Greer.

Të gjithë konfuzë! Emily fotografohet duke puthur një
TheImageDirect.com


Emily u fotografua duke puthur artistin para apartamentit të saj, pas një takimi romantik në një darkë speciale dhe pyetja që na mundon të gjithëve është: Ç’ndodhi dhe ç’u bë me romancën e saj me Pete Davidson?

Të gjithë konfuzë! Emily fotografohet duke puthur një
TheImageDirect.com


Në foto, të dy duken sikur po e shijojnë shumë momentin, ndërkohë janë veshur rehat dhe ngrohtë.

Të gjithë konfuzë! Emily fotografohet duke puthur një
TheImageDirect.com


Nejse, po morëm vesh ndonjë të re, do t’ju përditësojmë, ndërkohë po gjejmë ku të futemi se mos na vjen dhe na puth Emily Ratajkowski.

Artikuj të sugjeruar: