QUIZ

Test: Zbulo nëse je lider apo thjesht 'boss'

Shkruar nga Anabel

23 Dhjetor 2022

Test: Zbulo nëse je lider apo thjesht 'boss'

Nëse po pyesni veten se ku qëndron ndryshimi lider vs shef: Shefi/menaxheri menaxhon punonjësit, ndërsa një udhëheqës, pra lideri, i ndihmon ata të mendojnë për gjëra kreative, të përparojnë dhe ndryshojnë. Një shef mund të fitojë autoritet dhe respekt për shkak të postit, por një lider fiton respekt me sjelljen dhe karakterin e tij. Në disa raste, një shef mund të jetë edhe një lider i mirë.

PQuiz

Teste/quiz-e të rekomanduara: