Celebrity Style

Gigi dhe Bella janë fiks rasti i motrave që ndonëse janë rritur bashkë, kanë shije super të ndryshme

Shkruar nga Anabel

21 Dhjetor 2022

Gigi dhe Bella janë fiks rasti i motrave që ndonëse janë
@bellahadid/ Instagram

Bella dhe Gigi janë të dyja modele super të talentuara (dhe të paguara) dhe janë rasti konkret i dy motrave që edhe pse janë rritur bashkë, kanë një stil komplet të kundërt.
 
Po t’i hedhim një sy Instagram-it të Gigi-t, do të shohim se ajo ka postime më të ëmbla dhe duket kaq e lezetshme në të gjitha fotot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi pëlqen të vishet me ngjyra, të bëjë një makeup më natyral dhe “të pastër”, duke të të dhënë përshtypjen se e ka totalisht në terezi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gjithashtu, Gigi poston më shumë copëza jete dhe ndan momente dhe çaste të bukura me ndjekësit e saj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Nga ana tjetër, Bella është më shprehëse dhe ka postime më trasgresive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Zakonisht, Bella zgjedh veshje më të errëta, makeup më të rëndë, ama ka një aura shumë pozitive në të gjithë profilin e saj në Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Modelja poston shumë kauza mbi ngjarjet nëpër botë, veçanërisht për gjendjen dhe protestat në Palestinë, Iran e kudo ku ka shkelje të të drejtave të njeriut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Por, në fund, pavarësisht shijeve dhe postimeve të ndryshme, mbeten motra dhe kanë shumë dashuri për njëra-tjetrën.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Artikuj të sugjeruar: