Make-Up

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për dhomën tuaj të re

Shkruar nga Anabel

21 Dhjetor 2022

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

Procesi i të bërit make up shijon, prandaj e mira është t'i japim rëndësinë e duhur. Ju e vini re vetë, kur make up-i bëhet me nxitim, pa dritë të mirë, në këmbë, etj- rezultati është i pritshëm. Vija e penelit shtrëmbër, kremi pudër i hapur keq apo sytë më të lyera nga ç'donit. Thënë këtë, këndi i make up-it është ai lloj vaniteti që përveçse e duam shumë ta shohim në dhomë, e bën procesin shumë më interesant. Nëse jeni duke menduar për diçka të tillë në dhomën tuaj të re, hidhini një sy modeleve më poshtë dhe gjeni stilin tuaj. Ku do të donit të lyheshit?

1. E bardhë minimaliste. 

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

2. Kaq thjeshtë! Bazike, por funksionale!

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

3. Një pasqyrë e tillë me led ju bën të dashuroheni gjatë pas fytyrës së ëmbël që shihni teksa lyheni

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

4. Hapësirë e mjaftueshme dhe karrige argëtuese 

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

5. Moderne dhe chic

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

6. Vazhdojmë me versionet e thjeshta

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

7. Nëse s'doni të investoni tek tryeza, kushtojini rëndësi pasqyrës. Eshtë gjysma e punës

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

8. Romantike dhe me shumë energji klasi

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

9. Nëse keni mjaftueshëm hapësirë, ky është opsion perfekt

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

10. Dritë, bardhësi dhe shumëëë produkte. Po mendojmë vetëm për pluhurat.

Ku do të donit të lyheshit? 10 kënde perfekte make up-i për

Burimi:Cosmopolitan