High Tech

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për dërgimin e mesazheve: Lista do t’ju surprizojë

Shkruar nga Anabel

20 Dhjetor 2022

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

Privatësia është një prej çështjeve më të diskutuara në botën virtuale, ndaj mendojmë se duhet t’i dini se cilat janë disa nga aplikacionet më të sigurta në dërgimin e mesazheve.
 
Signal

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

Përmes këtij aplikacioni, mund të dërgoni mesazhe, të kryeni telefonata në grup dhe ka një siguri të lartë në enkriptimin e materialeve, po aq të fortë sa WhatsApp apo Messenger, por ndryshe nga Facebook, Signal është krijuar nga organizata nga një kriptograf që beson në privatësi, si dhe një nga bashkëthemeluesit e WhatsApp.  

Telegram

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

Telegram është gjithashtu një aplikacion i përdorur anembanë botës dhe ju ofron mundësinë e një chat-i sekret, në të cilin të gjitha mesazhet tuaja fshihen pas një kohe të caktuar.
 
WhatsApp

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

Ky app është gjerësisht i përdorur, në të gjithë botën, pasi është i thjeshtë në përdorim, si dhe ruan të dhënat, në celular, kompjuter, apo laptop. Mesazhet janë të enkriptuara dhe mund të kalohen lehtësisht nga aplikacioni, jo nga iCloud, apo Drive.
 
Threema

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

Threema ka një çelës identifikues, i cili ju lejon të përdorni aplikacionin në mënyrë krejt anonime, pa përdorur emrin apo të dhënat tuaja.
 
Viber   

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për                

Viber ju mundëson po ashtu një hapësirë sekrete, në të cilën mesazhet fshihen. Një tjetër avantazh janë edhe chat-et e fshehura, në të cilat keni privatësi maksimale.
 
Discord

Këto janë disa nga aplikacionet më të sigurta për

I fundit, por jo nga rëndësia, Discord është dhe do të mbetet gjithnjë trend, pasi ka servera të dedikuar, super sekretë, në të cilët njerëz me interesa të përbashkëta, bisedojnë dhe komunikojnë lirisht, duke ndjekur rregullat e vendosur paraprakisht.

Discord është një komunitet, i cili ofron lehtësi në kërkimin e tematikave që ju interesojnë, gjithashtu një mënyrë interesante për të ndjekur filmat, luajtur lojëra online me miqtë, si dhe gjithçka tjetër, duke i bërë “share” ekranit.

Anabel ka gjithashtu një komunitet në Discord, në të cilin mund të bashkoheni.

Po, mos u çudisni që nuk i gjetët në këtë listë Instagram-in dhe Messenger-in, por mendoni që mesazhet “sekrete” duhet t’i dërgoni në një nga aplikacionet e mësipërme.
 
Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI