High Tech

WhatsApp sjell një risi të dobishme për të gjithë dhe ka lidhje me mesazhet

Shkruar nga Anabel

20 Dhjetor 2022

WhatsApp sjell një risi të dobishme për të gjithë dhe
Moneycontrol

E keni parasysh momentin kur doni të fshini një mesazh në WhatsApp, por në vend të “Delete For Everyone”, e bëni “Delete for Me”. E kuptojmë, veprim i tmerrshëm dhe i nxituar.

Gjithsesi, nuk keni pse ta vrisni më mendjen, sepse WhatsApp ka sjellë një përmirësim të ri, të mirëmenduar. Tani, sapo të shtypni “Delete for Me”, ju del automatikisht opsioni “Undo” (Zhbëj) dhe mund të ktheni veprimin (dhe kohën) mbrapsht dhe të klikoni “Delete for Everyone”.

Ja pra, një opsion kaq i thjeshtë, por brilant, i cili është i disponueshëm në momentin që i bëni update WhatsApp-it.

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI