Thonjtë

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives & elegantes, frymëzohu nga Hailey Bieber (+10 ide)

Shkruar nga Anabel

18 Dhjetor 2022

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@haileybieber/ Instagram

Tani e dimë! Gjithçka që Hailey Bieber bën, kthehet në trend.

Modelja ka ndarë më ndjekësit në Instagram thonjtë e saj “festivë dhe chic” në të njëjtën kohë dhe duken yll.

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@haileybieber/ Instagram

Thonjtë janë një french i ëmbël, me ngjyrë të kuqe dhe sjellin elegancën dhe finesën në duart e tua. 

Gjithsesi, nëse do diçka tjetër të ngjashme, por jo ekzaktësisht këtë, ja ku i ke disa sugjerime:
 
#1

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@laurenerro1/ Pinterest

#2

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@zahidrajpoot15674/ Pinterest

#3

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@Sam_Rosenblatt/ Pinterest

#4

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@lanessa_marinho/ Pinterest

#5

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@BettyCora_Nails/ Pinterest

#6

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@itakeyou/ Pinterest

#7

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@blushandpearlsbeauty/ Pinterest

#8

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@fabmoodmag/ Pinterest

#9

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@lanessa_marinho/ Pinterest

#10

Nëse për thonjtë e radhës, do diçka mes festives
@fabmoodmag/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: