Celebrity Style

Fustan që duket si ujë që rrjedh? Heidi Klum thotë 'po' dhe ju duhet të shihni rezultatin!

Shkruar nga Anabel

17 Dhjetor 2022

Fustan që duket si ujë që rrjedh? Heidi Klum thotë
Photo Credits: Variety via Getty

Në tapetin e kuq të premierës "Avatar: The Way of Water", dikush qëndroi brenda temës së filmit aq shumë sa vendosi t'i përshtasë edhe fustanin.

Heidi Klum u shfaq me një fustan të krijuar me pëlhura të ndryshme dhe disa shtresa, në përpjekje për të krijuar idenë e ujit që rrjedh.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Sigurisht, përveç fustanit kaq të veçantë, pjesë e magjepjes janë edhe këmbët dhe krahët e tonifikuar të Klum.

49-vjeçarja duket fantastike, edhe pse komentet për fustanin kanë qenë të ndryshme.

Përveç atyre që e adhuruan dizajnin, por edhe vetë idenë, të tjerë e krahasojnë fustanin me "një tufë letrash" apo me një "rrëmujë", etj.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Poll