Sex

Studimi i Pornhub: Kategoritë dhe termat më të kërkuar të vitit 2022

Shkruar nga Anabel

16 Dhjetor 2022

Studimi i Pornhub: Kategoritë dhe termat më të kërkuar

Faqja e internetit për të rritur Pornhub ka publikuar të dhënat e fundit për kategoritë dhe termat më të kërkuar të vitit 2022.

Sipas gjetjeve të Pornhub, në krye të tendencave të këtij viti është pornografia e realitetit (reality porn).

“Kategoria e Realitetit u rrit me +169% për t'u bërë një nga 20 kategoritë më të kërkuara, ndërsa popullariteti i kategorisë Amator ka rënë paksa me –19%,” shkruan Pornhub.

Kategoria Transgjinor/e u rrit me +75% për t'u bërë kategoria e 7-të më e popullarizuar në mbarë botën. Pas këtyre dy kategorive janë ‘Group sex’, ‘Outdoors’, ‘Positions’, ‘Feet’ etj (Seksi në grup; Jashtë; Pozicionet; Këmbët).

Studimi i Pornhub: Kategoritë dhe termat më të kërkuar

Termi më i kërkuar mbeti “hentai” (një zhanër i mangas dhe animes japoneze i karakterizuar nga personazhe të seksualizuar dhe imazhe seksuale) e ndjekur nga “japonezet”.

Studimi i Pornhub: Kategoritë dhe termat më të kërkuar