Celebrity

Pra, kështu ia paskërkan shënuar emrat në telefon njëri-tjetrit Meghan dhe Harry

Shkruar nga Anabel

14 Dhjetor 2022

Pra, kështu ia paskërkan shënuar emrat në telefon
Netflix

Nëse ke fjetur poshtë gurit dhe ende nuk e ke marrë vesh që Meghan dhe Harry kanë një dokumentar në Netflix, të titulluar “Harry & Meghan”, ja ku e ke trailer-in.
 
Tani, le të rikthehemi te nofkat e këndshme me të cilat çifti mbretëror i drejtohet shpirtit binjak.
 
E para, “H”

Meghan i drejtohet Harry-t me nistoret e tij. “E takova H kur isha në Londër. Ai ishte shumë i ëmbël dhe ishte hera e parë kur më shpëtoi kjo nofkë”, tha Markle.
 
Më pas, “Haz”

Meghan zbuloi se e ka regjistruar numrin e Harry-t si “Prince Haz”.
 
Po Harry si e thërret Meghan?
 
Siç mund ta marrësh me mend, e thërret “M”

Harry e thërret po ashtu me nistore Meghan dhe kështu ia ka regjistruar edhe numrin në telefon. Edhe në “Harry & Meghan”, princi tha: “M fluturoi në Toronto këtë fundjavë” dhe ja, e morëm vesh tani.

Artikuj të sugjeruar: