How to wear

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni ngjyrat, por pa e tepruar

Shkruar nga Anabel

13 Dhjetor 2022

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni

Bota e modës është e ndarë në lloje njerëzish: ata që ndihen rehat dhe vetja kur veshin tonet e bezhës, grisë dhe të zezën dhe njerëzit e ngjyrave. Po ç'ndodh kur njerëzit besnikë të bezhës dhe grisë duan të vishen me ngjyra?! 

Kombinohen kështu!

1. Veshja bazike, një triko me ngjyrë të çelët

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni

2. E verdha tipike e Gen Z

Me xhinse kombinohet në mënyrë perfekte

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni

3. Nëse nuk i ndaheni tonaliteteve të tokës, eksperimentoni me veshjet e brendshme.

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni

4. Aksesorëve me ngjyra mos iu ndani!

Nëse ju është mërzitur ngjyra bezhë: Si t'i vishni

Burimi: Who What Wear