Flokët

A mund t'u japë më shumë volum flokëve larja e tyre me kokë poshtë?

Shkruar nga Anabel

13 Dhjetor 2022

A mund t'u japë më shumë volum flokëve larja e tyre me

Disa njerëz në internet pretendojnë se larja e flokëve me kokë poshtë mund t’u japë atyre më shumë volum.

A funksionon?

Anita Bhagwandas, redaktore bukurie për The Guardian, testoi disa herë trukun. Sipas saj, nuk vuri re ndonjë volum të shtuar. Ajo shkruan se e provoi disa herë dhe nuk vuri re ndonjë ndryshim të jashtëzakonshëm.

Megjithatë, Anita sugjeron se truku që i dha vërtet volum flokëve të saj është tharja e tyre me kokën poshtë, të paktën deri sa të flokët të jenë tharë 80%.

Sipas saj, larja me kokën poshtë nuk është e nevojshme nëse doni volum. Sidoqoftë, ne ju sugjerojmë ta testoni dhe të shihni rezultatet. Ndoshta funksionon për ju.