Thonjtë

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb këto modele

Shkruar nga Anabel

13 Dhjetor 2022

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@theamaymendez/ Pinterest

E dimë tashmë, thonjtë e kuruar i bëjnë duart të duken më të bukura dhe ti mund t’i ekspozosh me qejf.
 
Por, nëse po kërkon një model ekstra dhe aspak monoton, zgjidh mes këtyre dhe bëji screenshot:
 
#1

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@nikanimaramka/ Pinterest

#2

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@elanurivalll/ Pinterest

#3

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@beautifulenergyy/ Pinterest

#4

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@elianoxx/ Pinterest

#5

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@ZamyakDavis/ Pinterest

#6

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@DeliaRathM/ Pinterest

#7

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@sxzphh/ Pinterest

#8

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@nikanimaramka/ Pinterest

#9

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@flowertaurus/ Pinterest

#10

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@chharm1/ Pinterest

#11

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@vivaglammag/ Pinterest

#12

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@albear6/ Pinterest

#13

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@nailsbyjesette/ Pinterest

#14

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@AsaMitaka17/ Pinterest

#15

Nëse do që thonjtë e tu të duken *ekstra*, mos i humb
@candlewise/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: