Celebrity

Aktorja shpjegon pse nuk u bën fëmijëve dhurata për festat e fundvitit!

Shkruar nga Anabel

9 Dhjetor 2022

Aktorja shpjegon pse nuk u bën fëmijëve dhurata për festat e

Vajzat e Drew Barrymore, 8 dhe 10 vjeç, nuk do t'i hapin dhuratat nën pemë në mëngjesin e Krishtlindjeve ose Vitit të Ri. 

Aktorja ka një qasje tjetër sa i përket dhuratave të fundvitit.

"Unë i çoj gjithmonë në një udhëtim çdo Krishtlindje. Nuk u marr dhurata, të cilat mendoj se në moshat e tyre nuk i pëlqejnë. Mendoj se të gjithë ne do të kujtojmë vendin, fotot dhe përvojën nëse udhëtojmë."

Barrymore sqaron se nuk është nga ato nënat që nuk u bëjnë kurrë dhurata fëmijëve, por thjesht ka zgjedhur diçka ndryshe për Krishtlindje.

"Do të investoja gjithnjë në një udhëtim sesa në diçka tjetër", thotë ajo.

Hmm...interesante.

Burimi: ET Online