Flokët

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto vajza të famshme do t'ju bindin 100%

Shkruar nga Anabel

9 Dhjetor 2022

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

Planet e fundvitit dhe një fillim i ri kërkon ndryshime. Mund të jeni duke menduar për një model të ri flokësh, për një prerje ndryshe, apo një ngjyrë të re. Jeni fiks në kohën e duhur për ndryshime dhe fiks në artikullin që ju duhej për t'u bindur 100%. 

Një prerje flokësh klasike nuk do t'ju linte kurrë në baltë dhe e kemi fjalën për prerjen LOB. Floket e gjatë deri tek supet janë chic, elegantë dhe shumë sensualë, për të mos folur pastaj për prakticitetin dhe lehtësinë që ofrojnë në stilim apo krehje. 

Ju duhet vetëm të shkoni gjer në fund të artikullit për të lënë takimin e radhës tek parukierja juaj besnike. Ju duhet ky model flokësh!

1.  Florence Pugh

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

2. Laura Harrier

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

3. Bella Hadid

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

4. Selena Gomez

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

5.Diana Silvers

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

6.Margot Robbie

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

7. Jenna Coleman

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

8.  Hailey Bieber

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

9. Chloë Grace Moretz

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

10.  Elizabeth Olsen

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

11.  Kerry Washington

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

12. Emily Ratajkowski

Nëse po mendoni për një super ndryshim flokësh, këto

Burimi: Who What Wear