Thonjtë

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të bëni gjatë gjithë dimrit!

Shkruar nga Anabel

8 Dhjetor 2022

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të
Photo Credits: Getty Images

Nëse nuk doni të luani me ngjyrat kur bëni thonjtë, atëherë luani me dizajnin duke qëndruar te e zeza. Thonjtë e zinj janë nga më interesantët, tregojnë karakter, klas dhe ndonjëherë edhe guxim.

Nëse nuk hyni te vajzat që mbani thonjt të kuq në dhjetor, ja disa ide për dhjetorin dhe gjithë muajt e dimrit :)

1. Ombré me xixa të zeza

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

2. Mat + Shkëlqim

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

3. Mod-Block French

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

4. Spikes & Studs (Thumba)

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

5. Charmed French

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

6. Mat & Metalik

6 ide për thonj të zinj që të keni ç'të

Burimi: In Style