Moda

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi

Shkruar nga Anabel

8 Dhjetor 2022

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@voguemagazine/ Pinterest

Pellushët janë gjithmonë in, ndaj nëse e ke në dollap, nxirre dhe kombinoje kështu:

Me xhinse

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@straightastyle/ Pinterest

Me streçe lëkure

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@DigitalEmporium/ Pinterest

Me fund të shkurtër

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
fashionandstylev.blogspot.com

Me fustan të shkurtër

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@stylebistro/ Pinterest

Me bluzë me kapuç

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@streetwearchick/ Pinterest

Me pantallona të gjera, serioze

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@greylinclothing/ Pinterest

Me fustan të gjatë saten

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@ideaconcept/ Pinterest

Me pantallona cargo

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@theeverygirl/ Pinterest

Kombinoje me aksesorët e duhur

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
www.bloglovin.com/blogs

Me kostum sportiv

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@han1ya/ Pinterest

Me një kostum serioz

I preferuari i dimrit: 1 pellush, +10 mënyra kombinimi
@fabfashionfix/ Pinterest


P.S.: Mos harro! Përpos ngjyrave neutrale, mund të zgjedhësh edhe ngjyra që bien në sy, meqë dita është gri dhe duhet të shkëlqesh ti (sepse dikush duhet t’i japë botës dritë).

Artikuj të sugjeruar:

 

MOS I HUMBISNI