Social Buzz

10 njerëzit, 10 ngjarjet dhe 10 fjalët më të kërkuara në Google për vitin 2022!

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2022

10 njerëzit, 10 ngjarjet dhe 10 fjalët më të kërkuara
Photo Credits: Reuters

Motori më i njohur i kërkimit në gjithë botën ka publikuar fjalët më të kërkuara nga njerëzit për këtë vit. Kuriozë t'i dini?

10 lajmet më të kërkuara në Google gjatë vitit 2022:

1. Ukraina

2. Vdekja e Mbretëreshës Elizabeth

3. Rezultatet e zgjedhjeve

4. Numrat e Lotarisë Powerball

5. Monkeypox

6. Uragani Ian

7. Gjyqi i Johnny Depp

8. Vrasja në shkollën e Texas-it

9. Will Smith në ceremoninë e Oscars

10. Ligji kundër abortit / Roe vs. Wade

10 fjalët më të kërkuara në Google gjatë vitit 2022:

1. Wordle

2-  India vs. England (ndeshje futbolli)

3 – Ukraina

4 – Mbretëresha Elizabeth

5 – India vs. SA

6 – Kupa e Botës

7- India vs. West Indies

8 – iPhone 14

9 – Jeffrey Dahmer

10 – Indian Premier League

10 njerëzit më të kërkuar në Google gjatë vitit 2022:

1. Johnny Depp

2. Will Smith

3. Amber Heard

4. Vladimir Putin

5. Chris Rock

6. Novak Djokovic

7. Ana Sorokin

8. Andrew Tate

9. Rishi Sunak

10. Simon Leviev

Burimi: NBC