Astro Fun

We know how you could be as a boss!

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2022

We know how you could be as a boss!

Aries

When you're under the direction of an Aries, it's not called work. They are called war! People of the Aries sign do not gain promotion through servility; they take their place by imposition and force. So you should not be servile towards them. It doesn't matter if they caught the tip; an Aries always has another peak to grasp. They will also put you in competition with their competitors, making you an ally rather than an employee.

Taurus

Every Taurus boss has been struck by a 'genius idea' at some point. And for this idea, this boss of the Taurus sign is so convinced that it does not matter in the world it has rotated 36547 times; he will still insist on this idea. To say that a Taurus is stubborn would be an understatement. Present your Taurus boss with a 'well-crafted plan to increase your income by 20% by selling what people want to buy', and he will retort firmly: 'I didn't get this far with tricks!' Taurus bosses are very good at saying 'No', while 'Yes' barely leaves their lips.

Gemini

The part that most interests Gemini people at work is workplace scandals. They look for fun more than anything else in the work they do. To get their attention, you practically have to act like a hyperactive 5-year-old. Sometimes they even like to disappear in an unknown direction. But even when they are not there, they make their absence felt. Before he closes the door and leaves, he will leave you with '2 orders' for the employee fundraiser. Even when he is rarely in the office among the employees, it is difficult to get him to listen to you.

The crab

Cancer bosses are encyclopedically incapable of saying what they mean. Talking to a Cancer boss is like talking to an oracle: Interpret and hope for the best! He will never openly tell you that he does not find your haircut or nose piercing attractive at all. But he will ask you: Doesn't that scrapyard bother you? Julius Caesar, this famous Cancerian commander, never removed anyone from the army; Cancers never fire their employees, they just make them feel small, useless and insignificant.

Leo

Ndryshe nga të gjithë shefat e tjerë të horoskopit, Luanët janë të drejtë, bujarë përpara gabimeve dhe ndihmues; mirësia vetë! Por ka një urdhëresë të pashkruar në kompaninë e drejtuar nga një Luan; një marrëveshje e përbashkët për ta admiruar të gjithë sa jeni shefin tuaj Luan. Thojani gjërat që ai do të dëgjojë dhe nuk ka rëndësi në jeni apo jo të sinqertë, ai ka për ta besuar!

Si të gjithë njerëzit e lindur për të qenë legjendë, Luanët nuk e nxjerrin gjoksin përpara apo të ecin me kokën lart; ata ju dëgjojnë dhe ju japin edhe këshillat e tyre, që duhet t’ua vini veshin! Nëse vrisni mendjen si gjithë këto lavdërime mund t’i hyjnë në punë për biznese, duhet të dini se ata për këtë arsye ju punësojnë ju! Dhe madje, marrin edhe meritat për idetë tuaja brilante!

Virgjëresha

Shefat e Virgjëreshës nuk bëjnë asnjë veprim pa i ditur mirë të gjitha. Ai nuk ka përse t’ua dijë emrin; kjo është detyra juaj. Ata nuk kanë të ngopur me rishikimin e listave dhe inventarëve; jeta e tyre është e përndjekur nga paranoja dhe nevoja për të regjistruar çdo të dhënë. Frikërat duhet thënë se mbizotërojnë; ata jetojnë nën tmerrin se një konkurrent mund t’u fusë duart në biznesin e tyre.

Peshorja

Ka vetëm 2 mënyra në të cilat një Peshore mund të kapë një post drejtues në botën e egër të biznesit: rastësisht, ose si trashëgimtar. Ose që të 2-ja. Kështu që u qëllon ta gjejnë veten krejt papritur në krye të detyrave shumë të ngarkuara dhe të vështira, që kërkojnë shefa autoritarë dhe me dorë të egër.

Akrepi

Nuk është aspak e ekzagjeruar të thuash se shumica e punonjësve që punojnë për një Akrep, e kalojnë kohën duke ngrënë shuplakat që janë paramenduar për shefin e tyre. Akrepët janë dinakë, të fshehtë dhe dredharakë. Në momentin e parë që do të mendoni të pini një kafe 5-minutëshe përpara se të filloni ditën e punës, do të ndjeni një the të ftohtë nën qafë. Nëse mendoni të largoheni pak më herët nga zyra, do të ndjeni hapa që shpejtojnë pas jush, pastaj ndalojnë në vend. Sepse Akrepët i bëjnë gjërat me të buzëqeshur; dhe nuk ka për ta gjë më të adhurueshme sesa t’ju kapin me ‘presh në dorë’.

Shigjetari

Gjëja më e keqe e shefave Shigjetarë është se ju detyrojnë të bëni gjëra që nuk doni, për të vënë në provë karakterin tuaj. Për ta, nuk ka asgjë më të rëndësishme se karakteri; aftësia për të përballuar edhe gjërat më të vështira, si përshembull, mund të përfundoni në rrëzë të malit duke u kacavjerrë për atë që ai e quan ‘alpinizëm’. Një Shigjetar mendon gjithmonë, ‘Ku do të isha unë sot sikur të mos kisha ndërmarrë rreziqe?’ Nëse ua sjellin shpirtin në majë të hunës, më mirë qepeni gojën. Ata nuk janë aspak diplomatë; Shigjetarët ndërthurin humorin e tyre të mirë me të vërtetën e hidhur.

Bricjapi

Shefat Bricjapë dinë gjithçka. Gjithmonë! Ata i shohin të gjitha, por nuk flasin kurrë, të paktën jo me ju. Por mbi të gjitha, ata dinë një gjë: Se në këtë botë duhet të bësh përpara. Asgjë tjetër nuk ka më shumë rëndësi.

Ujori

Para të gjithash, Ujorët e urrejnë idenë e biznesit, shpërfillin kërkesat që ka konkurrenca dhe kanë një problem në konceptimin e të punuarit për para. Skemat e tyre janë më tepër shoqërore; ata vijnë tek ju aq butësisht, saqë ju nuk dini si t’u përgjigjeni, çfarëdo argumenti të keni nisur. Ata e mohojnë nocionin e ‘shefit’ dhe e prezantojnë veten më shumë si motivues, ndërmjetës, thjeshtëzues. Mënyra që ata zgjedhin për të drejtuar, është duke ju njohur ju si punonjës, dhe duke kërkuar si t’ju bëjnë të ndiheni mirë në botën pa ndjenja të karrierës dhe biznesit. Janë të ndershëm deri në skrupulozitet. Janë mbrojtës të barazisë mes punonjësve.

Peshqit

In a wild, unforgiving business world, Pisces are as gentle with their employees as they would like others to be with them. For example, if something happens in the company and it is their fault, they will not blame it on you. However, they do not like people to criticize them, so they will find someone else to blame. And they will do it in such a way that everyone will believe it. But the 'sympathy' they create in everyone, sooner or later the time will come to undo, as the culprit always comes out!

Bu

MOS I HUMBISNI