Make-Up

Ky make-up na çon në vitet '60, por është kaq i bukur dhe i thjeshtë për t'u bërë!

Shkruar nga Anabel

4 Dhjetor 2022

Ky make-up na çon në vitet '60, por është kaq i bukur

Trendin "washed denim" është rikthyer përsëri edhe në gjeneratën Z dhe duket kaq yll për t'u realizuar. Ideja është që të bëni një makeup të thjeshtë që ka si bazë një ton bojqielli të syve, pak të sfumuar.

Edhe nëse nuk jeni mjeshtre të grimit, mund ta krijoni lehtësisht. E kemi parë tek artiste si Hailey Bieber, Dua Lipa, Addison Rae apo Kendall Jenner.

Ama, të parat që e sollën trendin ishin Angelina Jolie, Britney Spears dhe Christina Aguilera.

Ky make-up na çon në vitet '60, por është kaq i bukur

Dhe në rast se nuk ia thoni fare për makeup, këtu gjeni një tutorial për grimin, në mënyrë që të keni një ide më të qartë :)

Burimi: Bustle