Style Tips

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për Krishtlindje, ju ndihmojmë ne

Shkruar nga Anabel

4 Dhjetor 2022

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

Pak dhe saktë duhet të jetë motoja e këtyre festave. I dashuri, mami/babi, motra apo ndonjë adhurues që thjesht do t'ju shohë të buzqeshur për festa- do të të bëjë një dhuratë, por s'di çfarë do të të kënaqte ty më shumë. Eshtë fiks ky momenti yt. Sigurisht që pjesa më e bukur e një dhurate është mendimi, por le të fokusohemi tek ju tani. Nëse doni të merrni dhuratë Krishtlindjesh që ta kujtoni gjithmonë, frymëzohuni më poshtë dhe bëni sceeenshot. Vetëm se duhet të bëni kujdes- dhuratën e duhur, njeriut të duhur!

1. Këto këpucë

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

2. Kërkojani mamit këtë bluzë/këmishë

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

3. Një unazë elegante si kjo kujtohet përgjithmonë

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

4. Aq më tepër një palë çizme coëboy që e ndjejmë se ju duhen

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

5. Një kuletë lëkure

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

6. Ose këtë parfum...

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

7. Për të fiksuara me detajet e estetikës së shtëpisë, një set gotash kristali do të ishin dhurata perfekte.

Nëse s'dini ç'dhurata të kërkoni për

Burimi: Who What Wear