Bashkejetesa

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që bashkëjetojnë

Shkruar nga Anabel

3 Dhjetor 2022

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

E keni parasysh kur për ty është shumë ftohtë, ndërsa ai ka tmerrësisht vapë?

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

A mendoni që momentet më të bukura ndodhin kur qëndron pa grim dhe me pizhama (ose pa pizhama;)) përkrah partnerit? Mundësisht i shtrydh edhe një puçërr.

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

Mos më thoni që atë nuk e zë kurrë gjumi sapo ka nisur filmi...

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

Kur kujdesesh kur e ka zënë gripi dhe je i vetëdijshëm se do të sëmuresh edhe ti.

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

A nuk ndiheni njeriu më i lumtur në botë kur je duke gatuar në kuzhinë ose duke larë enët dhe ai vjen nga pas dhe të përqafon?

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

Kur ajo është e uritur (ose është në ditët e periodave), nuk është vetvetja.

Situata që i kuptojnë vetëm çiftet që

- Ilustrimet janë të artistes nga Los Angeles, Amanda Oleander. Ajo njihet për ilustrimet ku vendos theksin vazhdimisht te momentet e jetës së një çifti – nga më të zakonshmet tek ato më të bukura. “Unë pikturoj vazhdimisht çastet që nuk i shohim. Jam e magjepsur nga mënyra si njerëzit sillen pas dyerve të mbyllura," ka thënë ajo për Insider.