Thonjtë

Zyrtarisht në dhjetor: 10+ ide festive për thonjtë!

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2022

Zyrtarisht në dhjetor: 10+ ide festive për thonjtë!
Photo Credits: @sansungnails

Festat e fundvitit janë kaq argëtuese për shumë arsye. Përveçse keni pak më shumë kohë për të pushuar, për të qëndruar pranë të afërmve, për të bërë dhe për të marrë dhurata, bashkimi i tematikës së festave me të bukurën është kaq qejf!

Pulovra me babagjyshë, fustan i kuq, veshje me temina dhe sigurisht, thonjtë festivë. Këtu do gjeni ca nga idetë më të bukura për thonjtë tuaj të festave. Ne ende nuk e kemi ndarë mendjen se si do t’i bëjmë!

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manahil | Nail Inspo ? (@nailxaesthetics)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by San Sung Kim | ????????? (@sansungnails)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WUWU Nails? (@wuwunails)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren ? kelham, sheffield nail artist (@baylaurelnails)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aist? Plechaviciute (@heygreatnails)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina (@slanenailz)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ???????? ? (@magdula.es)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sparkle.with.Cm.nails (@sparkle.with.cm.nails)

#11

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Nails.byVincent (@nails_byvincent)

Burimi: Bustle