Kinema & TV

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive nga dokumentari i Harry & Meghan

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2022

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Më në fund, Netflix publikoi trailer-in e ri të dokumentarit “Harry & Meghan”, ku çifti mbretëror ka ndarë foto dhe momente intime dhe ekskluzive, të cilat i gjeni më poshtë:

Harry luan në kitarë për Meghan

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Të lumtur, në një udhëtim

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Duke bërë hiking

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Duke kërcyer nga gëzimi

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Duke u puthur në kuzhinë

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX
Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Kërcimi në dasmën e tyre

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Disa momente në photo booth

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Me qenushin Guy

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Meghan me barkun e rrumbullakosur

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Momentet e vështira të Meghan

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Meghan duke fshirë lotët

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Një dhimbje tejet personale

Që nga lotët e deri te puthja në kuzhinë: Fotot ekskluzive
NETFLIX

Artikuj të sugjeruar: