Kinema & TV

Një listë me filmat më të mirë të vitit 2022

Shkruar nga Anabel

30 Nëntor 2022

Një listë me filmat më të mirë të vitit 2022

Viti 2022 solli shumë prurje dhe risi në botën e kinemasë, ne po të sjellim një listë me filmat më të mirë të vitit.

"The Worst Person in the World"

 

"The Batman"

"Everything Everywhere All at Once"

"Bodies Bodies Bodies"

"Top Gun: Maverick"

"Fire Island"

"Elvis"

"Nope"

"Bullet Train"

"The Woman King"

"Catherine Called Birdy"

"Don’t Worry Darling"

"Triangle of Sadness"

"Ticket to Paradise"

"Black Panther: Wakanda Forever"

"Glass Onion: A Knives Out Mystery"

"Women Talking"

Artikuj të sugjeruar: