How to wear

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

Shkruar nga Anabel

28 Nëntor 2022

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

Janë kaq shumë trende të reja, në pak kohë dalin kaq shumë elementë të rinj për t'u provuar, por sërish në Instagram shohim më shpesh të njëjtat kombinime klasike. Jo më kot, sepse gjithçka do të shihni në vijim është funksionale, stil, nuk njeh kohë dhe praktike. Mbi të gjitha shumë "Instagrammable", prandaj nëse po mendoni për ca blerje dimri, investoni këtu!

1. Xhaketa "bomber"

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

2. Pantallonat e lëkurës

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

3. Kombinimi klasik fund mëndafshi-pulovër

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

4. Pantallonat e gjëra dhe pulovër oversize

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

5. Kostumet tipike oversize

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

6. Palltot me këtë lloj printi

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

7. Pulovrat kashmiri me ngjyra të forta

Jo më kot, këto veshje i shihni kaq shpesh në Instagram

Burimi: Who What Wear