Out and About

28 Nëntor magjik me Dua Lipën dhe Coca-Cola Zero në skenë!

Shkruar nga Anabel

27 Nëntor 2022

28 Nëntor magjik me Dua Lipën dhe Coca-Cola Zero në skenë!

Koncertit të shumëpritur “Future Nostalgia” nga këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa më 28 Nëntor, i bashkohet Coca-Cola në Shqipëri, partner strategjik i Tiranës, Kryeqyteti Evropian i Rinisë.

Koncerti pritet të sjellë një atmosferë dhe eksperiencë të paharrueshme magjike, ku të rinjtë do të mund të shijojnë performancën spektakolare të Dua Lipës duke ndarë momentet festive me njeri-tjetrin e duke kënduar këngët e preferuara në shijen e Coca-Cola Zero - një shije që duhet provuar!

Si asnjëherë tjetër, ky vit ka gjallëruar Tiranën me aktivitete që kanë rritur dhe promovuar identitetin europian të rinisë shqiptare përmes formateve inovative të jetës kulturore dhe artistike, ku Coca-Cola ka dhënë mbështetjen e saj në shprehjen dhe zhvillimin aftësive krijuese të të rinjve, në promovimin dhe shkëmbimin kulturor, artistik por edhe social mes të rinjve dhe komunitetit.

28 Nëntor magjik me Dua Lipën dhe Coca-Cola Zero në skenë!

Eventi madhështor do të transformojë Tiranën në ditën e Pavarësisë së saj – ditë që bashkon shqiptarët të festojnë duke ndarë të njëjtat emocione, tinguj e nota festive në rrugëtimin e gjatë të Shqipërisë drejt dimensionit të saj europian.

Performanca e shumëpritur e Dua Lipës dhe e shumë momenteve të tjera të tjera frymëzuese, pritet të përfshijë mes nuancave tradicionale festive por edhe trendi e moderne rinore atmosferën në kryeqytet ndërsa mijëra të rinj e qytetarë do të bëhen pjesë e  emocioneve elektrizuese që do të ofrojë Sheshi “Skënderbej”.