Fitness

Kjo stërvitje për muskujt e barkut është e shkurtër, por kaq efektive!

Shkruar nga Anabel

26 Nëntor 2022

Kjo stërvitje për muskujt e barkut është e shkurtër,
Photo Credits: Skinny MS

Trajnerët shpesh sugjerojnë një rutinë fitnesi jo të njëtrajtshme. Ideja për ta bërë shumëllojshmërinë një pjesë të rutinës suaj të fitnesit shpesh i referohet nevojës për të përfshirë elementë të shumtë për një stërvitje të plotë, të tilla si trajnimi i forcës së trupit, kardio dhe lëvizshmëria.

Megjithatë, kjo vlen edhe për vetë lëvizjet, pasi trupi juaj mësohet shpejt me të njëjtat ushtrime.

Kjo është arsyeja pse në palestër, si në jetë, shumëllojshmëria është çelësi! 

Thënë këtë, në seancën tuaj të radhës, mos harroni të përfshini këto ushtrime për muskujt e barkut:

Burimi: Well & Good