How to wear

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe të ngjani super chic

Shkruar nga Anabel

25 Nëntor 2022

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

Xhinset mbeten gjithmonë zgjedhja klasike! Me çfarëdo që t'i kombinoni shanset që të dukeni keq janë thuajse zero, por ka disa gjëra, shumë specifike dhe njëkohësisht fare të thjeshta që ju bëjnë të dukeni dyfish cool.

1. Bluzat me vija

Kombinimi klasik! Nuk njeh kohë, modë, apo trend. Mbetet përgjithmonë super cool.

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

2. Xhaketat e lëkurës

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

3. Këmisha e bardhë 

Sipër saj mjafton një pulovër e lidhur krahëve dhe jeni gati! Asgjë nuk e mund këtë kombinim.

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

4. Palltot e gjata

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

5. Pulovra të holla

5 gjëra super të thjeshta që mund t'i vishni me xhinse dhe

Burimi: Who What Wear