Sex

Aktorja zbulon ‘këshillën më të mirë të seksit’ që ka marrë ndonjëherë, dhe s’e ka keq!

Shkruar nga Anabel

24 Nëntor 2022

Aktorja zbulon ‘këshillën më të mirë të

Keke Palmer po forcon marrëdhënien e saj me seksin. Gjatë episodit të 22 nëntorit në podcast-in e saj "Baby, This Is Keke Palmer" në Apple Music, Palmer foli për identitetin e saj seksual dhe tregoi një këshillë që ia dha një mikeshë e famshme, e cila i ndryshoi plotësisht perspektivën për seksualitetin dhe kënaqësinë.

Palmer, e cila ka qenë e sinqertë për përvojat e saj me abuzimin seksual, thotë se ideja që ajo ka patur për seksin ishte shumë "e padrejtë" dhe e ndikuar nga pornografia.

Themeluesja e KeyTV thotë se pornografia dhe media e mbushën atë me ide të keqinterpretuara për seksin. Më parë, për të, qëllimi i parë ishte që partneri të ishte i kënaqur.

Kjo derisa dëgjoi këshillën e Whoopi Goldberg, e cila thotë:

"Fillo me kënaqësinë ndaj vetes."

Në vend që ta shohë seksin si një akt "shërbimi", Palmer që atëherë ka mësuar ta shohë seksin si një akt "kënaqësie", duke i vënë nevojat e veta përpara atyre të dikujt tjetër. 

Burimi: Pop Sugar