Celebrity

Kanye West thuhet se i tregonte stafit të Adidas foto intime të Kim-it

Shkruar nga Anabel

24 Nëntor 2022

Kanye West thuhet se i tregonte stafit të Adidas foto intime të Kim-it

Reperi Kanye West thuhet se krijoi një “ambient toksik” duke i treguar stafit imazhet e Kim Kardashian dhe videot e tij të seksit, raporton Rolling Stone.

Kanye West është akuzuar se u ka treguar punonjësve të Adidas foto të qarta të ish-bashkëshortes. Një punonjës pretendoi se Kanye i tregoi një foto të qartë të Kardashian gjatë një interviste pune në vitin 2018. “Gruaja ime sapo ma dërgoi këtë”, dyshohet se i tha ai pasi i tregoi një foto “shumë zbuluese dhe personale”.

Një tjetër ish-punonjës, sipas raportit, pretendoi se Kanye i tregoi imazhe "personale" të Kardashian ekipit të Yeezy. Një burim i tretë i paidentifikuar i tha Rolling Stone se reperi se "nuk kishte frikë të shfaqte imazhe eksplicite ose të fliste për situata që duhet të mbahen private".

"Unë mendoj se ishte një taktikë për ta cenuar një person dhe për të vendosur besnikërinë ndaj tij, duke testuar dhe shkatërruar kufijtë e njerëzve," tha njëri. Një tjetër pretendoi se Ye kishte në shënjestër punonjëset femra.

Disa nga akuzat u bënë në një letër të hapur, të titulluar “The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership” (E vërteta për Yeezy: Një thirrje për veprim për udhëheqjen e Adidas). Letra u kërkoi anëtarëve të bordit të Adidas dhe drejtuesve të lartë të adresojnë "mjedisin toksik dhe kaotik që Kanye West krijoi" dhe "një model shumë të sëmurë të sjelljes ndaj grave".