How to wear

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë dimër!

Shkruar nga Anabel

24 Nëntor 2022

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

Ka shumë pak qytete europiane që na frymëzojnë për stilin, trendet dhe elemente klasike, siç e bën Parisi. Francezet shquhen për elegancën dhe finesën e tyre në veshje dhe mbi të gjitha për kombinimet me gjëra që nuk kanë kohë. Si këto elementë që do të shihni në vijim.

1. Këpucët chunky

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

2. Pallto prej pellushi

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

3. Xhaketa me rrip në mes

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

4. Xhaketa oversize

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5. Çizme mbi gju

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

5 gjëra klasike që gocat franceze nuk i ndajnë asnjë

Burimi: Who What Wear